21 juni 2018

Winactie gesloten: 2 kaarten voor de finaleshow van Miss Nederland 2018

De winnaars hebben de tickets en een persoonlijk bericht ontvangen.

Show en entertainment dat de kroon spant👑 Dit jaar vindt de finale van Miss Nederland voor het eerst plaats in het AFAS Circustheater in Scheveningen.

Op maandag 9 juli laten de twaalf prachtige finalisten tijdens een spannende show zien wat hun talenten zijn. Eén van hen wordt deze avond gekroond tot Miss Nederland 2018 en vertegenwoordigt ons land later dit jaar bij Miss Universe.

De finaleshow van Miss Nederland 2018 wordt een avond vol entertainment met diverse optredens van bekende Nederlandse artiesten. De presentatie is in handen van Kim Kötter en Viktor Brand. De kaartverkoop voor de finaleshow gaat vandaag van start via de website van Eventim. De organisatie benadrukt dat er ook gewoon weer een bikinironde is dit jaar.

Presentatrice Kim Kötter en Monica van Ee van hannah Skin Improvement -eigenaren van de Miss Nederland Organisatie- zijn trots op de nieuwe locatie. Kötter: “Stage Entertainment is faciliterend partner van Miss Nederland en maakt het mede mogelijk dat de finaleshow dit jaar in het AFAS Circustheater plaatsvindt.  A dream come true. Samen met Viktor Brand neem ik de presentatie van de finaleshow voor mijn rekening. En iedereen kan erbij zijn!”.

Net als de afgelopen 3 jaar zitten onder anderen Albert Verlinde en William Rutten in de jury. Ook de bekende Miss uit 2016, Zoey Ivory, neemt dit jaar plaats in de jury. De finaleshow zelf bevat volop entertainment, zoals een optreden uit The Lion King, van eliZe, Tommie Christiaan en vele anderen. 
Kim Kötter belooft: “Het wordt een amusementvolle en bovenal spannende avond, waarbij de bekendmaking van Miss Nederland 2018 natuurlijk de kroon spant.”

Tijdens de finaleshow kroont Nicky Opheij, Miss Nederland 2017, haar opvolger. Miss Nederland 2018 zal dan net als haar voorgangers (o.a. Yasmin Verheijen, Jessie Jazz Vuijk en Zoey Ivory van der Koelen) Nederland vertegenwoordigen bij de belangrijkste Missverkiezing in de wereld; namelijk Miss Universe, dat in handen is van IMG; wereldleider in sport, evenementen, media en fashion.

Bikinironde 👙

Naast de voorstelronde, talentenronde en de galaronde ontbreekt ook de fel bediscussieerde bikinironde niet in de finale van Miss Nederland 2018. De organisatie van Miss Nederland is ervan overtuigd dat vrouwen, en dus ook deze jonge meiden, trots moeten zijn op hun lichaam.

Van Ee van hoofdsponsor hannah Skin Improvement: “Geen uitgehongerde modellen, maar gezonde, sportieve, prachtige meiden die er niets van willen weten dat er ook maar iemand voor hen gaat bepalen hoe zij zich wel of niet moeten gedragen. Kortom, women empowerment ten top!”.

Winnen!

L'essence mag 3 x 2 tickets weggeven.
Beantwoord de vragen en win 2 tickets voor de finaleshow:

  1. Noem twee namen van vorige Missen. 

  2. Wie presenteren de finaleshow van Miss Nederland 2018?

Stuur je antwoord naar: info@lessence.nl

De kaartverkoop voor de finaleshow is reeds van start gegaan via de website van Eventim.

Let op: Door deel te nemen aan deze actie betekent dit dat we jouw naam en mailadres mogen gebruiken om te corresponderen over deze actie. Je bent ouder dan 18 jaar én je bent werkzaam in de parfumeriebranche.


De winnaars zijn inmiddels bekend. De winnaars hebben de tickets met een persoonlijk bericht ontvangen. Wij wensen ze veel plezier bij de verkiezing!

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten