15 juni 2018

WIST JE DAT.....

Tips van de winkelvloer

❤80% van de mensen zijn eigen huidtype niet weet! Goede verzorging begint bij het bepalen van je huidtype/conditie en de behoefte van je huid.  Laat daarom eens een huidanalyse doen, daarmee voorkom je dat er verkeerde producten worden gebruikt wat weer voor irritatie's kan zorgen.

❤Verkeerde huidverzorging veroorzaakt veel huidzorgen maar dit geldt ook voor verkeerde make-up. (Wat voor huidverzorgingsproducten geldt, geldt ook voor make-up) Dus pas je foundation ook aan aan je huidtype. Vermijd irriterende stoffen, dan voorkom je klachten.

❤Zonnebrandcrème houdt én maakt de huid jonger! Gebruik dus het hele jaar door zonnebrandcrème. Er zijn ook verschillende merken die een losse UV-bescherming in het assortiment hebben, die je over je make-up heel makkelijk aan kan brengen, de gehele dag door. In de parfumerie vertellen ze je er graag meer over.

❤Een concealer met een gele ondertoon geeft je direct een wakkere uitstraling! Laat je informeren en in de winkel brengen ze het natuurlijk ook graag bij je aan. Zo voel je hoe dat het aanvoelt en zie je of het resultaat je bevalt.

❤Gekleurde wangen geven je meteen een gezonde uitstraling. Hupsakee een beetje roze of abrikoos en je voelt je al een stuk frisser/ wakkerder/ en veel mooier!

❤Ben je vandaag niet helemaal lekker wakker geworden? Slecht geslapen omdat je last hebt van de hitte in deze warme maand? Neem dan even de tijd om je gezicht lekker in te masseren met een vochtinbrengend masker. Als je niet lekker in je vel zit uit zich dat direct in grauwe, droge huid! Geef jouw huid een oppepper, een momentje voor je zelf!

Groetjes, Mirané

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten