10 januari 2018

ZO Skin Care Oclipse Daily Sheer SPF50: De ideale outdoor zonbescherming

ZO Skin Care by dr. Zein Obagi lanceert met Oclipse Daily Sheer SPF 50 een superieure, niet vette, snel intrekkende zonbescherming die tot wel 80(!) minuten water- en zweetbestendig is. De matterende doch hydraterende zonnebrandcrème draagt daardoor het label ‘Very Water Resistant’ en leent zich perfect voor outdoor activiteiten.

Superieure bescherming én optimaal gebruikscomfort


Bij de ontwikkeling van de ZO Skin Health Oclipse Daily Sheer SPF 50 focuste dr. Zein Obagi zich op twee zaken: enerzijds de goede bescherming tegen de zon, anderzijds het gebruikscomfort. ZO Skin Care: “Immers, hoe prettiger de zonbeschermer, hoe trouwer deze wordt gebruikt, des te beter de bescherming tegen de zon!”  

ZO Skin Care heeft er dan ook voor gezorgd dat Oclipse Daily Sheer SPF 50 niet alleen optimaal beschermt tegen UVA- en UVB-straling, high-energy visible licht en schade door vrije radicalen en infraroodstraling, maar zich ook prettig laat aanbrengen, niet plakt en géén witte waas of andere verkleuringseffecten geeft. De formule bevat een exclusief anti-oxidantcomplex, ZOX12, dat de huid beschermt tegen warmtestraling en is verrijkt met glycerine en propaandiol om de natuurlijke vochtbalans van de huid te herstellen en behouden.

Verkrijgbaarheid 


ZO Skin Care Oclipse Daily Sheer SPF 50 is geschikt voor alle huidtypen- en kleuren en is exclusief verkrijgbaar bij erkende ZO Skin Health Centra.

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten