WINACTIES

In elke editie van L’essence vind je diverse prijsvragen waar mooie prijzen mee te winnen zijn. Op deze pagina tref je de Give-away en de academy van de desbetreffende editie. 

Philips PhiliShave

In 1939 veranderde Philips de manier waarop mannen zich scheren. Het bedrijf uit Eindhoven bleef zich hierna innoveren en nu vormt de speciale Philishave een eerbetoon aan de rijke geschiedenis door moderne technologische innovaties in het meest duurzame scheerapparaat te combineren.

Klik hier en win!

Sensai Total Lip Gloss

Al 15 jaar lang is Total Lip Treatment een absolute bestseller. Waarom eigenlijk? Heel simpel: omdat het werkt. Het doet wat het zegt wat het doet. Keer op keer wordt dat bevestigd. En zeg nou zelf, hoe belangrijk zijn mooie lippen en een intens verzorgde en verjongde O-zone niet voor een vrouw? Dat kun je zelf wel invullen! Een lachrimpel rond de ogen staat nog wel vriendelijk, maar (intense) veroudering rondom de mond is voor veel vrouwen veel meer een zorg dan rimpelvorming rondom de ogen. Voortkomend uit deze bestseller is recent het kleine zusje geboren. En wat hebben we daarnaar uitgekeken! En weet je, ze lijken enorm op elkaar!

Klik hier en win!

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten