WINACTIES

In elke editie van L’essence vind je diverse prijsvragen waar mooie prijzen mee te winnen zijn. Op deze pagina tref je de Give-away van de desbetreffende editie. 

Let op: bij deelname ga je akkoord met de actievoorwaarden. Dit betekent dat je ouder dan 18 jaar moet zijn, werkzaam in de parfumeriebranche én we mogen jouw gegevens gebruiken voor correspondentie over deze actie, bijvoorbeeld om een prijs naar jou te (laten) verzenden, je als winnaar bekend te maken in het blad, op de site of in de nieuwsbrief. Inzendingen worden gecontroleerd en prijzen sturen we naar het werkadres dat in je account is vermeld.

Loïs Lee Pure skinfood BeautyStone

Het Nederlandse skincaremerk Loïs Lee biedt naast een 100 procent natuurlijke en customizable huidverzorgingslijn, rozenkwartsrollers en beautybrushes ook de beautystone. Gemaakt van echte xiuyan-jade, speciaal gevormd om de contouren van het gezicht en de energiemeridianen perfect te kunnen behandelen. Een ideale aanvulling op je huidverzorgingsritueel waarmee je bij dagelijks gebruik al snel effect merkt.

Klik hier en win!

Foreo Luna 2

Ongeacht welke reinigingsborstel je tot nu toe hebt gebruikt, deze revolutionaire T-Sonic-gezichtsreinigingsborstel en het antiverouderingsysteem zullen jouw reiniging zeker ten goede komen. Luna 2 is ontworpen om oneffenheden te minimaliseren en beschermt daarnaast tegen huidveroudering.

Klik hier en win!

La Mysore

Vergeet kruidenvrouwtje Klazien uit Zalk. Ontmoet de Oosterse versie Mitra. Zij maakt duidelijk dat je gezondheid en beauty niet los van elkaar kunt zien. Bij binnenkomst in de Oosterse ambiance staat direct een heerlijk geurend kopje kruidenthee inclusief een schaaltje met lekkers voor je klaar en wordt een volledige skin & bodyscan afgenomen. De combinatie van huidverzorging en ‘lifestyle-geneeskunde’ maakt deze behandelmethode uniek.

Klik hier en win!

L’essence is uitsluitend voor medewerkers in de beautybranche en is niet bedoeld voor consumenten